Ora Pământului sau România – Serbia?

Sâmbătă, 28 februarie, două evenimente importante: unul pentru ecologişti, Ora Pământului, celălalt pentru microbişti, meciul România-Serbia, din preliminariile Cupei Mondiale din 2010.

Milioane de oameni din întreaga lume sting luminile pe 28 martie timp de 60 de minute, începând cu ora 20 şi 30 de minute, pentru a arăta că le pasă de schimbările climatice. Cu un sfert de oră mai devreme, adică la ora 8 şi un sfert, milioane de români se vor uita la televizor să vadă dacă naţionala de fotbal trece de preliminariile Cupei Mondiale. Să vedem ce-i doare mai mult pe suceveni: clima sau fotbalul…

Autor

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close