112, foc!

Pentru cei care sunt dornici să se confrunte mereu cu situaţii limită si vor să dea dovadă de spirit civic, dar şi pentru cei care conştientizează că misiunea lor, oriunde şi oricând, va fi să salveze vieţi şi bunuri sunt veşti bune.

Inspectoratul pentru situaţii de urgenţă ,,Bucovina” Suceava a definitivat lista locurilor scoase la concurs pentru anul 2009 de către instituţiile de învăţământ care formează ofiţeri, subofiţeri şi maiştri militari de pompieri şi protecţie civilă.

Autor

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close