Centru de inovare

Se inovează prea puţin în România! Este realitatea spusă cu voce tare atât de către autorităţi, cât şi de oamenii de ştiinţă.

Cu acelaşi fenomen se confruntă, însă, şi Ucraina. Cu toate astea, Universitatea “Ştefan cel Mare” din Suceava mai are o speranţă. Astfel, a batut palma cu vecinii de la nord, reprezentaţi de Academia de Finanţe din Cernăuţi, Universitatea Yuriy Fedkovych, Administraţia Regională de Stat şi Institutul de Termoelectrică, în vederea creării unui mediu inovator, intitulat BIC, mai exact Centrul de Inovare Bucovina.

Autor

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close