Nu inchid cabinetele

Activitatea va continua normal în cabinetele medicilor de familie, dupa ce acestia au semnat, marţi, un protocol cu Ministerul Sanatatii.

Astfel, vor fi prescrise medicamente compensate si gratuite si, respectiv, vor fi eliberate bilete de trimitere catre specialisti si spital. Medicii de familie vor semna contractul cadru în forma actuala.

Spitalul Judeţean de Urgenţă, Sfântul Ioan cel Nou, din Suceava anunţă pacienţii că în această perioadă încă nesigură din domeniul sanitar va prelua şi asigura în continuare, fără restricţii, gratuit şi conform legislaţiei în vigoare toate urgenţele care ajung la UPU.

Autor

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close