Prevenţie

Curăţenia de primăvară pare a fi principalul factor cauzator de incendii din această primăvară, iar neglijenţa sucevenilor care nu sunt conştienţi de riscurile pe care şi le asumă atunci când dau foc gunoaielor amplifică fenomenul.

Din analiza statisticii incendiilor din ultimii trei ani, reiese că, începând cu a doua jumătate a lunii martie, se produce un număr ridicat de incendii la gospodării. Cel mai adesea, acestea sunt cauzate de focul deschis folosit în curăţenia de primăvară pentru distrugerea resturilor menajere, furajere sau a vegetaţiei uscate din grădini şi curţi.

Autor

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close