O nouă încercare

După ce nici una dintre cele 5 firme care au cumpărat caietul de sarcini pentru privatizarea societăţii de termoficare Termica SA nu s-a înscris la licitaţie, Consiliul Local Suceava a decis să încerce din nou.

Astfel, o nouă licitaţie a fost programată pentru data de 12 mai, iar condiţiile sunt aceleaşi cu cele votate într-o altă şedinţă de Consiliu Local, la sfârşitul lunii martie. În şedinţa extraordinară de luni, consilierul local PSD Ovidiu Donţu i-a sugerat primarului o soluţie de rezervă, constând în scoaterea din patrimoniul Termica a instalaţiei de producere a agentului termic, folosită până la construcţia actualei centrale. Municipalitatea doreşte să scoată la vânzare acţiunile Termica în schimbul sumei de 18.3 milioane de euro, suma totală pe care ar avea-o de plătit potenţialul investitor fiind de apoximativ 100 de milioande de euro, incluzând aici şi datoriile societăţii la diferite bănci, datoriile Primăriei la Termica, investiţii minime şi păstrarea unui preţ coborât la gigacalorie.

Autor

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close