Arta traditională

Pentru că sărbătorile Pascale se apropie cu paşi repezi, City Gallery intra în atmosfera spre incintarea tuturor iubitorilor de artă, tradiţii şi iconografie cu o nouă expoziţie.

În perioada 8-19 aprilie, City Gallery găzduieşte Expoziţia de artă tradiţională ortodoxă. Printre expozanţi se numără şi Arhiepiscopia Sucevei şi Rădăuţilor, Mănăstirile Putna, Suceviţa, Dragomirna şi Sfântul Ioan. Ştefan Protincu şi Ovidiu Irimescu participă la expoziţie cu plachete decorative, Emilia Burlacu cu icoane pictate pe lemn, Ştefan Csukat cu sculpturi pe teme religioase, Cecilia Chindriş participă cu icoane pe sticlă, iar Doiniţa Andronic cu vitralii. Fiind una cu vânzare, expoziţia de artă tradiţională ortodoxă de la City Gallery dă sucevenilor posibilitatea să ofere, cu ocazia Sărbătorilor de Paşte, cadouri de suflet.

Autor

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close