La treaba nu la critici

Senatorul PSD de Suceava, Gavril Mirza, ii indeamna pe cei care se afla la conducerea judetului sa se apuce de treaba si sa nu mai critice ceea ce au facut sau nu cei dinaintea lor.

Marza a facut referire la atacurile frecvente din ultima perioada pe care membrii PDL le-au facut la adresa proiectului Utilitati si Mediu la Standarde Europene, initiat pe vremea cand PSD era la conducerea judetului. De asemenea, seful social democratilor a prezentat si documentele de la Departamentul National Anticoruptie, prin care i se da neinceperea urmaririi penale la plangerile facute impotriva sa.

Autor

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close