Sărbători în Bucovina

E oficial, vineri s-a dat startul manifestărilor din cadrul programului „Paştele în Bucovina”.

Elena Udrea, Ministrul Turismului, şi Gheorghe Flutur, preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, au fost cei care au deschis seria acţiunilor în care tradiţia se îmbină cu religia şi cultura.

Autor

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

3 comentarii

  • mihaela Acum 14 ani

    domnule chira nu cred ca ceea ce am scris pe forum sunt prostii,iar ceea ce am afirmat pot argumenta ceea ce dumneata nu o poti face.am spus ca lumea are case de marcat:mergeti la finante si va puteti interesa cate case de marcat detin bazaristii,am spus ca platim taxe si impozite:vedeti cati bani platesc pfa,ii,if din bazar si cati bani sau colectat de la firme(srl) din oras care majoritatea si-au depus bilanturile cu 0 profit deci la fisc 0 roni.mai mult de atat pt vizarea unei autorizatii primaria a incasat de la fiecare agent 100ron,pt ca se considera ca suntem ambulanti primaria a mai incasat cate 100 ron de FIECARE CHIOSC,bani care sunt in visteria primariei,apoi taxa de salubritate o platim odata la domiciliu si odata la bazar,bani care merg tot la primarie.putem continua domnule chira ca lista e lunga:in fiecare luna se plateste o chirie de 1,1 ron pe zi de metru patrat,apoi amenzi,daca nu sunt cei de la economic sunt cei de la burdujeni,daca nu e burdujeniul e protectia consumatorului,daca nu garda si asa mai departe:toti actioneaza dupa lozinca:AI N`AI TREBUIE SA DAI!lista continua:cei de la finante te cheama cu actele la controlul fiscal periodic,eu comerciant de buna credinta merg la bucuresti cumpar marfa,chinezul imi da factura care aflu acu la finante ca de fapt nu e buna pt ca chinezul nu si-a depus bilantul pe anul respectiv si eu trebuie sa platesc impozitul de 16%pt factura respectiva,asa ca sunt bazaristi care au platit 3-4 sute milioane la fisc,asa ca te rugam sa nu ne mai vorbesti de rau pt ca nu meritam si inca ceva nu ne baga pe toti in aceeasi oala.ASTEPT ARGUMENTALE TOT AICI PE FORUM SAU PE ADRESA DE E-MAIL

  • Mihai Chira Acum 14 ani

    nu cumva aveti o …viitoare cumnata care este ziarist? dră MIhaela şi atât? aveţi curaj şi veniţi la bătaie cu argumente şi nu cu prostii. că e păcat de dvs că sunteţi încă tânără. vă urez succes la scris prostii pe forumuri.

  • mihaela Acum 14 ani

    as vrea sa`l intreb pe chira acu cu pastele nu s-a cheltuit banul public? acu de ce nu face scandal ca s-au cheltuit banii din taxele pe care le plateste el? numai cand se intampla ceva IN BAZAR SE CHELTUIE BANUL PUBLIC?DE CE ESTI SLUGOI SI VORBESTIU PRO CELOR CARE TE PLATESC?

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close