Unde stăm de Paşti în Bucovina?

Dacă în această prioadă operatorii din turism aşteaptă cu nerăbdare să li se umple spaţiile de cazare, mănăstirile din zona Gura Humorului aşteaptă, mai degrabă, pelerini.

Cât despre mănăstirile care au şi posibilitate de cazare, acestea sunt mai izolate, iar locurile sunt ocupate de mai bine de o lună de zile. Situaţie fericită şi pentru pensiuni şi hoteluri, ale căror grad de ocupare este mare în această perioadă. Operatorii de turism din Bucovina aşteaptă oaspeţi de Paşte şi se pare că vor avea parte şi de personalităţi.

Autor

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close