Probleme cu oul

Deşi trebuia să fie montat încă de marţi, oul de cartea recordurilor nu este gata nici miercuri dintr-un motiv mai mult decât obiectiv: cele două jumătăţi nu se potrivesc.

Echipa de muncitori de la Buzău e optimistă, spunând că oul va fi gata pentru ca recordul să fie omologat duminică.

Autor

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

2 comentarii

  • redactie Acum 15 ani

    Suntem solidari cu colegii nostri. Doi editori de la Intermedia sunt cei care realizeaza videoclipurile pe care le vedeti si, astfel, le promovam munca. De altfel, tot ce apare ca grafica la Intermedia TV este productia noastra.

  • lucian Acum 15 ani

    De ce in ultimul timp,incepeti emisiunea numai cu acelasi fel de muzica? Altceva nu aveti decat hip-hop?Rock-ul a disparut cumva?

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close