Grevă în învăţământ

Sindicatele de Învătământ sucevene şi-au dat acordul propunerii Federaţiei Sindicatelor Libere din Învăţâmânt şi a Consiliului Liderilor de a declanşa greva generală, timp de o zi, în data de 5 mai, urmând ca şi în toate cele trei zile de testare naţională a elevilor de clasele a 7-a şi a 8-a să fie în grevă.

Rezultatelor referendumurilor desfăşurate în toate judeţele relevă faptul că 80% din cadrele didactice din învăţământul preuniversitar au semnat pentru acţiuni extreme de protest.

Autor

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close