1 Mai blocat de săpături

Pe principalul bulevard al oraşului, 1 Mai, se încep lucrările de reabilitare a reţelelor de canalizare, lucrări care fac parte din programul ISPA de modernizare a municipiului.

Viceprimarul Sucevei, Viorel Seredenciuc, a declarat că data finalizării lucrărilor se preconizează la două săptămâni, dat fiind faptul că este un bulevard intens circulat. În această perioadă, va fi închisă banda pe care se circulă dinspre Spital spre Centru, iar cealaltă bandă va fi folosită pentru două sensuri. Pentru a nu se crea haos în zona din faţa Primăriei, de unde se vor începe lucrările, vor fi puse marcaje, iar Poliţia Rutieră va supraveghea la buna desfăşurare a traficului, mai informează viceprimarul Sucevei. Ziua de azi, însă, a adus ghinion lucrătorilor, defectându-se un utilaj, ceea ce duce la îngreunarea începerii lucrărilor.

Autor

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close