După contestaţii la română

Elevii de clasele a VII-a şi a VIII-a, care au contestat rezultatele la tezele cu subiect unic la limba şi literatura română, au primit notele finale.

Astfel, la clasa a VII-a, din cele 20 de teze contestate, doar 4 note au fost rectificate: 3 note de 9 au devenit 10 şi O notă de 6 a devenit 7. Elevii claselor a VIII-a s-au simţit mai mult nedreptăţiţi, fapt confirmat de numărul dublu de teze contestate. Din cele 40 de teze, doar 2 elevi au obţinut note mai mari: O notă de 6 a devenit 7 şi O notă de 9 a devenit 10.

Autor

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close