Masuri anti seceta

Seceta pare sa ajunga si in zona Bucovinei, desi temperaturile sunt cu cateva grade mai jos decat in alte regiuni ale tarii.

Din cauza precipitatiilor insuficiente din ultima perioada, prefectul de Suceava, Sorin Arcadie Popescu, a convocat pentru sfarsitul acestei acestei saptamani Comitetul pentru Situaţii de Urgenţă. Potrivit unui comunicat transmis de Prefectura Suceava, la intalnire se vor stabili măsurile ce trebuie luate, în perioada imediat următoare, pentru limitarea efectelor unei eventuale secete. Se are in vedere asigurarea rezervelor de apă potabilă ( inclusiv cea îmbuteliată), asigurarea de apă necesară animalelor, asigurarea rezervelor de apă pentru intervenţii ISU, stabilirea măsurilor de prim ajutor şi rehidratare în zonele aglomerate din municipii şi oraşe, dar si măsurile de menţinere a unei stări de alertă adecvate situaţiei.

Autor

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close