Sefi noi la institutii

Pe 25 mai a expirat preavizul de 30 de zile al fostilor directori de de deconcentrate, dupa ce a intrat in vigoare noua Ordonanta de Guvern care schimba statutul sefilor de institutii deconcentrate.

Conform ordonanţei de urgenţă ce a modificat procedurile de conducere a serviciilor publice deconcentrate, acestea vor fi conduse de un director coordonator, al cărui mandat poate fi încheiat pe o perioadă de cel mult patru ani. Pentru ca directorii coordonatori şi directorii coordonatori adjuncţi să fie numiţi în funcţie, ei trebuiau să prezinte un plan de management. Astfel, din aceasta saptamana, deconcentratele si descentralizatele au sefi noi, mai putin Directia Judeteana de Cultura.

Autor

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close