Cu viaţa mea apăr viaţa

Şcoala cu clasele I-VIII Nr. 6 din Suceava şi Grupul Şcolar „Ioan Nistor” din Vicovu de Sus au reprezentat cu succes judeţul Suceava la etapa interjudeţeană a concursului „Cu viaţa mea apăr viaţa”.

Cele două echipaje sucevene s-au clasat pe locul doi la categoriile gimnazial şi, respectiv, liceal. Concursul, organizat de către Inspectoratul Şcolar Judeţean Botoşani şi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Nicolae Iorga” al Judeţului Botoşani, a reunit la start 6 echipaje din judeţele Botoşani, Suceava şi Iaşi.

Autor

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close