Sesizare de fraudă

Si cum un scrutin electoral nu este complet fara incidente sau acuze de frauda electorala, au fost intalnite si astfel de cazuri.

PSD Suceava a sesizat Biroul Electoral Judetean in legatura cu doua sectii de votare, care erau suspecte de ilegalitati. Este vorba despre sectia de votare 421, din localitatea Preutesti, si sectia 104, din Radauti. Senatorul Gavril Mîrza a precizat că, pe lîngă Poliţie, situaţia de la Preuteşti, unde a fost semnat un proces verbal de constatare a neregulii, a mai fost comunicată Biroului Electoral Judeţean şi Biroului Electoral Central.

Autor

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close