Municitori in vacanta

Se pare ca muncitorii de pe DN 17 si-au luat vacanta.

Presedintele Consiliului Judtean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat, intr-o conferinta de presa, ca a trimis deja o scrisoare catre Ministerul Transporturilor si catre Compania Nationala de Drumuri in care le sesiza acestora ca municitorii de pe DN 17 s-au evaporat, in conditiile in care au foarte multe restante si multe lucrari nefinalizate.Săptămîna trecută, DN 17 a fost inspectat chiar de ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, iar atunci firma care se ocupa de lucrari avea pe şantier zeci de utilaje şi de muncitori, care au dispărut imediat după ce demnitarul şi-a încheiat vizita. Gheorghe Flutur a precizat ca si pe drumurile judetene sunt probleme, deoarece au fost contestate licitatiile si nu se pot incepe lucrarile.

Autor

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close