Scheme pentru discreditare

Traian Basescu considera ca acuzatiile Partidului Social-Democrat si, respectiv National Liberal sunt doar scheme securistice folosite de membrii acestora pentru discreditarea sa.

Declaratia presedintelui vine ca urmare a acuzatiilor conform carora România s-ar îndrepta spre dictatura, din cauza faptului ca Traian Basescu nu a acceptat propunerea majoritatii parlamentare formata din PSD, PC, PNL si UDMR, plus minoritatile nationale, ca primarul Sibiului, Klaus Johannis, sa ajunga premier. Astfel, Crin Antonescu, candidatul PNL la alegerile prezidentiale, l-a comparat, zilele trecute, pe Traian Basescu cu Adolf Hitler. Totodata, contracandidatii sai pentru alegerile prezidentiale îl acuza pe Traian Basescu ca ar dori instaurarea dictaturii prin introducerea Parlamentului unicameral.

Autor

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close