41 de suceveni cu AH1N1

De la o zi la alta, numarul cazurilor de gripa AH1N1 creste.

Daca la nivel national s-a ajuns la peste 1200 de cazuri de gripa porcina, in judetul Suceava au mai fost confirmate 9 cazuri, numarul total fiind de 41. Noile confirmari fac parte din randurile elevilor, dar si a cadrelor sanitare. Specialistii recomanda in continuare aplicarea masurilor de igiena elementara dar si evitarea locurilor aglomerate.

Se pare ca noul virus gripal nu ocoleste pe nimeni. Argument sta faptul ca si viceprimarul Sucevei, Lucian Harşovsci, este suspect că ar fi contactat virusul gripei porcine AH1N1. Viceprimarul s-a adresat medicului, iar analizele sale au fost trimise la Bucureşti, rezultatele urmând să-i fie prezentate în cursul zilei de joi.

Autor

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close