Drum lin dar lung

Desi procedura de atestare a produselor traditionale e relativ simpla, drumul lung pare a fi cel care i-a împiedicat deocamdata pe procesatorii suceveni sa îsi faca bunatatile cunoscute în Uniunea Europeana.

Înregistrarea unui produs traditional are loc în mai multe etape si dureaza aproximativ 3-4 luni pentru obtinerea protectiei nationale si înca un an pentru a celei europene. Acesta este si motivul pentru care, din 2007 si pâna în prezent, România a reusit sa intre pe piata europeana cu un singur produs traditional românesc.

Autor

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close