“Ne-am cazat si ne-au gazat”

Un barbat din Focsani a fost gasit mort in aceasta dimineata intr-un hotel din municipiul Suceava. Alte 16 persoane cazate la hotelul respectiv au ajuns la spital intoxicate cu o substanta, deocamdata, necunoscuta.

Daca patronul hotelului ne-a spus ca sub nici o forma nu poate fi vorba despre o intoxicare cu gaze sau monoxid de carbon, toti cei ajunsi la spital sunt convinsi ca li s-a facut rau din pricina unei substante toxice ce a a juns la ei in camere prin sistemul de ventilatie. Echipa de interventie a E.ON Gaz Distributie s-a deplasat de urgenta la fata locului si a luat toate masurile de siguranta care se impun în astfel de situatii. În urma cercetarilor nu au fost identificate probleme de ordin tehnic în functionarea instalatiei de utilizare a gazelor naturale. Stabilirea cu exactitate a cauzelor si împrejurarilor care au provocat acest incident cade exclusiv în sarcina institutiilor abilitate ale statului, a mai anuntat E.On Gaz Distributie.

Autor

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Un comentariu

  • eu Acum 14 ani

    Am fost primul dintre cei 16 care au ajuns la urgenta si pot sa va confirm ca problema era de marti seara si administratorii hotelului nu au facut nimic concret sa rezolve problema. Miercuri seara cand m-am cazat, deja era un barbat trimis la urgenta, dar nimeni nu ne-a informat ca problema nu a fost rezolvata. Asa ca in camera 106 in care marti seara a fost cazata persoana care a ajuns miercuri la urgenta, a fost cazata miercuri seara barbatul de 45 de ani care in noaptea de miercuri spre joi a decedat. Norocul celor 15 a fost generat de faptul ca au fost treziti de politie in timp util, si asta in urma telefoanelor date de medicii care m-au tratat pe mine la prima ora la urgente.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close