Suceava pe ordinea de zi – text cu img

În prima sedinta organizata în afara Capitalei dupa o perioada de opt ani, desfasurata miercuri la Iasi, pe ordinea de zi a Guvernului României s-a aflat un proiect de hotarâre privind transmiterea unui teren din proprietatea publica a statului în administrarea Secretariatului de Stat pentru Culte si în folosinta gratuita a Manastirii Putna din cadrul Arhiepiscopiei Sucevei si Radautilor.

Sedinta de la Iasi s-a referit, în special, la proiecte locale pentru care era nevoie de aprobarea Guvernului si includ mai multe obiective din judetul Suceava. În comuna Ostra, este vorba de mai multe constructii care au apartinut unor societati miniere, iar dupa dezactivarea minelor cladirile nu au mai fost folosite. Primaria din localitate a solicitat transferul de patrimoniu din proprietatea Ministerului Economiei. Si Primaria orasului Solca a facut demersuri pentru a se aproba cedarea unui imobil catre Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta – institutie ce apartine Ministerului Administratiei si Internelor, proiect dezbatut în cadrul sedintei de Guvern de la Iasi.

Autor

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close