Taxe, taxe, taxe…

Fie ca simpli cetateni sau ca patroni ai marilor întreprinderi, românii se bucura anual de nu mai putin de 558 de taxe si impozite pe care trebuie sa le achite catre statul roman.

Iar daca esti patron de bar, club sau discoteca trebuie sa versi in sacul bugetului de stat nici mai mult, nici mai putin de trei taxe pentru muzica ambienatala din local. Si daca este oarecum justificat acest lucru intr-un club, care sa fie oare justificarea pentru saloane de infrumusetate, cabinete medicale particularE sau taxiuri, categorii care se supun aceleiasi legi?

Autor

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close