Au reluat activitatea

Medicii de familie suceveni, la fel ca si colegii lor din tara, au reluat de joi, dupa o saptamâna de sistare, eliberarea de retete compensate si gratuite, bilete de trimitere si concedii medicale, în urma discutiilor privind noilor prevederi din Contractul cadru pe 2010.

Medicii de familie au protestat, prin refuzul de a elibera documente medicale, fata de publicarea Contractului cadru pe 2010 în alta forma decât cea convenita la consultari, cea mai mare nemultumire fiind legata de scaderea punctajului alocat fiecarei grupe de vârsta, care le micsora dramatic veniturile ducând la închiderea cabinetelor în care lucreaza.

Autor

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close