Lansare post-mortem

Peste 100 de persoane au fost prezente sâmbata în sala de festivitati “Pictor Aurel Baesu” a Muzeului de Arta “Ion Irimescu” cu prilejul lansarii postume a doua volume de poezii ale eroului sucevean Ioan Grosaru.

“Pasarea de ceara” si “Chemare din necunoscut” sunt cartile publicate în acest an la Editura Musatinii din Suceava. Alaturi de familia eroului, la eveniment au fost prezenti reprezentanti ai structurilor militare centrale si judetene si reprezentanti ai Primariilor din Falticeni si Cornu Luncii.

Autor

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close