Concurs de critica si jurnalism la Suceava

În perioada 17-19 mai 2013 se va desfasura la Suceava etapa nationala a Concursului de interpretare critica si jurnalism “Mihail Iordache”, editia a 8-a. Concursul este organizat de Colegiul National “Petru Rares” si Inspectoratul Scolar al Judetului Suceava, în parteneriat cu Universitatea “Stefan cel Mare” Suceava si revista de atitudine culturala ALECART.

Concursul se adreseaza liceenilor din toata tara si cuprinde doua etape: etapa judeteana si etapa nationala. Finali?tii vor sus?ine o proba scrisa de interpretare critica a unui text la alegerea Comisiei centrale Monisterului, care va face selectia lucrarilor câstigatoare si premierea câstigatorilor. Marele Premiu “Mihail Iordache”, în valoare de 500 de lei, este oferit de Colegiul National “Petru Rares”. Editia de anul acesta se desfasoara sub genericul “Cititorul din mine – The Reader inside me”.

Autor

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close