USV a câştigat „Ecotrophelia”

V-aţi gândit vreodată că păpădia poate rafina gustul caşcavalului? Ei bine, doi studenţi ai Facultăţii de Inginerie Alimentară din cadrul Universităţii „Ştefan cel Mare” s-au gândit. Mai mult decât atât, produsul creat i-a ajutat sa câştige faza naţională a concursului „Ecotrophelia”. Vorbim despre o competiţie pentru crearea de produse alimentare. Cei doi suceveni care au inventat rulada de caşcaval cu păpădie şi seminţe de chia vor reprezenta România la faza internaţională a concursului.

Autor

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close