O greşeală care costă. Cine plăteşte?

Au completat greşit aproape 300 de diplome de Bac, iar acum vor îndrepta erorile pe cheltuiala părinşilor. Vorbim desptre angajaţii Colegiului Tehnic „Alexandru cel Bun” din Gura Humorului. O parte dintre absolvenţi s-au înscris deja la diferite facultaţi din ţară, fără să ştie că diplomele ridicate de la liceu nu sunt valabile. După ce au aflat cele întâmplate, părinţii s-au apucat de făcut noi calcule, ca să-şi dea seama câţi bani vor trebui să mai cheltuiască pentru a-şi vedea copiii studenţi.

Autor

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close