La vremuri noi, probleme vechi

Şefii din Educaţie îşi bat joc de propriile investiţii şi, implicit, de cei 300 de elevi de la Şcoala „Ioan Băncescu” din Adâncata. Deşi unitatea şcolară a intrat într-un amplu proces de reabilitare încă din anul 2008, ministerul de resort nu a mai alocat niciun leu de ani de zile pentru finalizarea investiţiei. Aşadar, peste două săptămâni, elevii se vor întorce la cursuri şi vor constata că nu s-a schimbat mai nimic faţă de anul trecut. Vor învăţa îngrămădiţi în sălile de clasă, pentru că jumatate de scoală este închisă, vor folosi mobilierul vechi de pe vremea părinţilor şi vor merge la wc-ul din curte.

Autor

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close