După ei, potopul

Familia din municipiul Suceava care nu şi-a mai plătit întreţinerea de peste 10 ani a fost evacuată. S-a întâmplat la începutul lunii august. Vecinii spun că datornicii au lăsat în urmă o mizerie de nedescris şi că cei care şi-au făcut curaj să intre în locuinţa improvizata s-au umplut de purici şi păduchi. Mai mult, din februarie când a izbucnit pentru prima data scandalul, până în prezent, datoria chiriaşilor la întreţinere a depaşit 108.000 lei. Cam cât valoarează acum un apartament cu două camere.

Autor

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close