Concurs de alimente inovatoare

Tarte colorate cu resturi de morcov și suc de roșii, biscuiți cu pudră de ceai, înghetață cu dovleac și rubarbă, batoane proteice, pateuri din carne de mistreț cu gălbiori și fistic. Acestea sunt doar o parte dintre produsele inovatoare care au fost prezentate și gustate la ediția din acest an a concursului național „Ecotrophelia”. Competiția, care este un un fel de Champions League a viitorilor specialiști din industria alimentară, a fost organizată de Facultatea de Inginerie Alimentară a Universității „Ștefan cel Mare”.

Autor

  • Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

    View all posts

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close