Vara, sezonul toxiinfecțiilor alimentare

Toxiinfecția alimentarã este o boalã frecventã vara, așa cã este bine sã știm ce sã facem pentru a evita îmbolnãvirea. Respectarea regulilor a igienii minime, dar esențiale – aceasta este soluția cea mai bunã și cea mai simplã pentru a preveni toxiinfecțiile alimentare. Multe dintre cazuri sunt determinate de condițiile precare în care sunt pãstrate sau preparate alimentele, atrage atenția Direcția de Sãnãtate Publicã Suceava.

Autor

  • Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

    View all posts

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close