Maestrul PIM la 75 de ani: încântat și mobilizat de distincția din partea președintelui Iohannis

Renumitul caricaturist Mihai Pânzaru-PIM le-a prezentat telespectatorilor noștri, la emisiunea ”Prima oră”, brevetul și medalia primite de la președintele Klaus Iohannis. La Palatul Cotroceni, pe 15 ianuarie, de Ziua Culturii Naționale, maestrul a fost decorat de președintele României în preajma aniversării vîrstei de 75 de ani. La un moment atât de important al vieții lui, maestrul PIM a mărturisit că este deosebit de încântat, dar și de mobilizat de această nouă recunoaștere a activității lui.

Autor

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close