Produse congelate: mituri și prejudecăți. Cum se fabrică plăcinta Burek

Există numeroase prejudecăți în privința alimentelor congelate, astfel că majoritatea le consideră inferioare celor proaspete. Chef trainer Adina Țibu ne dezvăluie cum se fabrică un produs de patiserie într-o secție industrială de produse congelate, care sunt beneficiile și dezavantajele acestei alegeri, în rubrica ”Gătește și Zâmbește”.

Autor

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close