Manualul pentru egalitate de gen, contestat

Mai multe organizații neguvernamentale, între care asociații ale părinților, au transmis petiții Inspectoratului Școlar Suceava prin care solicită să nu se folosească la clasă manualele de egalitate de gen care tratează între altele drepturile minorităților sexuale. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar Suceava a explicat că manualul se adresează profesorilor și nu elevilor și oricum nu se aplică în școli pentru că este necesară o verificare mai atentă a conținutului.

Autor

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Un comentariu

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close