Gătește și Zâmbește: Cartofi prăjiți în stil belgian

Cartofi proaspeți vidați, prăjiți în stil belgian. Secretul cartofilor belgieni: prăjirea în două etape.
Cartofii prăjiţi belgieni sunt o tradiție delicioasă şi se servesc la orice ocazie. Foarte bine pătrunşi, crocanţi la exterior şi moi la interior, aşa ies cartofii belgieni! Care e secretul? În primul rind, este vorba despre dubla prăjire a cartofilor. Dar, cel mai important este tipul de cartof folosit, căci trebuie să fie unul de calitate superioară.

Autor

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close