Fenomenul „freezing rain” a făcut victime

Fenomenul ”freezing rain” a făcut victime la Suceava. În mai puțin de șase ore, 18 suceveni care au alunecat pe gheață au ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean. Victimele au vârste cuprinse între 15 – 80 de ani și au suferit diferite traumatisme, contuzii sau luxații. Unii dintre pacienți sunt din municipiul Suceava. Un martor a filmat momentul în care o bătrâna a alunecat pe gheață și a căzut în zona stației de taxiuri de pe Mărășești, la fel și bărbatul care a vrut să o ajute. Operatorul de salubritate a transmis că a început deszăpezirea orașului la ora 4, dar nu a putut să intervină peste tot în mod simultan.

Autor

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close