SAJ Suceava colaborează cu un medic pentru consultații la domiciliu

Serviciul Județean de Ambulanță Suceava a reluat consultațiile la domiciliu pentru populația din municipiul Suceava și comunele limitrofe. Instituția a încheiat un contract de colaborare cu un medic care a decis să revină în județul Suceava, după ce o vreme a stat la București. Doctorul va acorda consultații o dată la două zile, în intervalul de ore 8.00 – 20.00 și va fi contactat tot prin serviciul 112. Săptămâna aceasta consultațiile se vor acorda în zilele de miercuri și vineri, iar săptămâna viitoare în zilele de marți, joi și sâmbătă. Purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță, medicul Adrian Săraru, a declarat că speră ca noile servicii să degreveze Unitatea de Primiri Urgențe.

Autor

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close