Matei Vişniec, Doctor Honoris Causa al UNATC București

Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I. L. Caragiale” București i-a acordat titlul de Doctor Honoris Causa lui Matei Vișniec, dramaturg, poet, romancier, jurnalist şi personalitate culturală recunoscută la nivel internațional. Evenimentul a avut loc luni, pe 30 ianuarie, în ziua în care UNATC a sărbătorit 73 de ani de existență. Remarcabilul dramaturg a fost sărbătorit și de teatrul din Suceava care îi poartă cu cinste numele în cadrul proiectului ”Dramaturgi români din toate timpurile – care a avut loc în perioada 27 – 29 ianuarie. Matei Vișniec a împlinit duminică 67 de ani.

Autor

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Un comentariu

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close