Gospodărie atacată de câini comunitari

Se înmulțesc atacurile câinilor comunitari asupra gospodăriilor din județul Suceava. De această dată, câinii sălbăticiți au intrat în curtea unui bărbat din satul Costâna al comunei Todirești și au ucis 5 capre. Atacul s-a produs la doar 50 de metri de școală. Primarul localității cunoaște problema și spune că a găsit o soluție pentru a strânge câinii abandonați, însă deocamdată proiectul salvator este doar pe hârtie. Atenție, urmează imagini și informații care vă pot afecta emoțional!

Autor

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close