Primele concluzii ale expertizei de pe versantul Zamca, la Liceul Filadelfia

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a analizat situația alunecărilor de teren de pe versantul Zamca. CJSU Suceava a decis ca Inspectoratul Județean în Construcții Suceava să analizeze și să asigurare implementarea Raportului de expertiză tehnică. Vestea bună este că mișcările pe versant nu indică modificări față de măsurătorile de acum șapte ani. Însă abia după efectuarea unei expertize pe întreg versantul, nu doar pe zona de alunecare de la liceul Filadelfia, se pot trage concluzii cu privire la siguranță.

Autor

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close