Eroii căzuți pentru patrie, comemorați la Păiseni, în localitatea natală a eroului Ioan Grosaru

Eroii căzuți pentru patrie au fost comemorați la Păiseni, comuna Cornu Luncii, care este localitatea natală a eroului Ioan Grosaru, căzut la datorie în Afganistan. Manifestările dedicate Zilei Eroilor din comuna Cornu Luncii au avut loc la mormântul eroului poet Ioan Grosaru de la Păiseni. Cu acest prilej, au fost premiați copiii care au participat la cea de-a cincea ediție a concursului de poezie închinat Sublocotenentului postmortem erou Ioan Grosaru și care a scris cea mai lungă poezie din istoria literaturii române.

Autor

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close