Profesorii au continuat protestele în stradă

Profesorii, învățătorii și alți angajați din învățământ au continuat greva generală, de data aceasta în stradă. În ultimii 33 de ani, nu a mai existat un procentaj atât de mare de cadre din învățământ în favoarea grevei generale. În 98% din școlile din județul Suceava, cadrele didactice și personalul auxiliar protestează pentru revendicările pe care le-au făcut guvernanților, în special de ordin financiar. Profesorii s-au declarat umiliți de propunerile guvernanților și sunt determinați să lupte până la capăt.

Autor

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close