Din nou în stradă! Angajații din Educație au intrat în a doua săptămână de grevă generală!

Angajații din educație au intrat în a doua săptămână de grevă generală și au ieșit luni, din nou în stradă. Peste 1000 a fost numărul celor care s-au adunat, la Suceava, în centrul orașului, pentru a arăta că uniți sunt puternici și că resping vehement altă variantă oferită de Guvern decât cea care ar mări salariile din învățământ cu 25%. Circulația a fost întreruptă pentru scurt timp, pentru că protestatarii au plecat, într-o coloană imensă, să-și strige necazurile în fața sediilor PSD și PNL.

Autor

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close