Final incendiar al Festivalului de Teatru de la Suceava

Final incendiar al Festivalului de Teatrului de la Suceava. Duminică, pe 28 mai 2023, ultima reprezentație din consistentul program al ediției din acest an a fost spectacolul cu foc ”Șolomanța”, prezentat de Ordinul Solomonarilor, în rondoul din fața instituției teatrale sucevene. Sute de suceveni au ținut să fie prezenți și să tragă cortina, astfel, în mod simbolic, peste a VII-a ediție a Festivalului. Aproximativ 10.000 de spectatori ar fi fost prezenți, per total, în cele 11 zile de festival, potrivit organizatorilor.

Autor

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close