Cât costă consolidarea versantului Zamca

Consolidarea parțială a versantului Zamca, în zona Liceului Filadelfia, costă 2,5 milioane de euro. Expertiza tehnică a evidențiat trei cauze ale producerii alunecărilor de teren care au păgubit școala cu sute de mii de euro: structura solului, nedirecționarea corespunzătoare a apelor pluviale din cartier și încărcarea excesivă a versantului cu pământ adus din alte cartiere ale orașului. Expertul recomandă ca în cartierul Zamca să se construiască clădiri cu cel mult două etaje.

Autor

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close