Cum poți sărbători Ziua Copilului la Suceava?

De la ateliere educative și recreative la Cetatea de Scaun, până la activități de prezentare a activității polițiștilor, jandarmilor, pompierilor militari, polițiștilor de frontieră, paramedicilor SMURD și spectacole, concursuri, expoziții, dar și o discotecă în aer liber – de acestea vor avea parte, de 1 Iunie, copiii din județul Suceava. Există o mulțime de opțiuni pentru petrecerea Zilei Internaționale, iar în materialul următor facem o trecere în revistă a celor despre care am aflat noi:

Autor

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close