Garda de Mediu: Amenzi de 20.000 lei la o firmă de dezmembrări auto din Fălticeni

Administratorul unei firme din Fălticeni, care desfășoară activități de dezmembrări auto, s-a ales cu amenzi usturătoare în urma unui control efectuat de comisari ai Gărzii Naționale de Mediu Suceava. Au fost constatate deficiențe privind respectarea legislației de mediu în vigoare, astfel că, în conformitate cu prevederile legii privind transportul deșeurilor periculoase și nepericuloase pe teritoriul României , au fost aplicate sancțiuni contravenționale în valoare de 20.000 lei. În cauză, au fost stabilite măsuri cu termene de realizare în vederea remedierii deficiențelor constatate.

Autor

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close